Caravanverwarming

In een caravan is vaak weinig ruimte om een radiator te plaatsen. Toch wilt u het niet koud hebben als u in een caravan verblijft. Caravanverwarming is de ideale oplossing om een complete caravan te verwarmen. Vooral folieverwarming wordt vaak toegepast om voordelig uw complete caravan te verwarmen. Folie heeft weinig ruimte nodig en is hierdoor eenvoudig onder zeil of laminaat te plaatsen. Als u de folie combineert met laminaat dan weet u zeker dat uw laminaat niet kapot gaat. Naast laminaat kan u caravanverwarming combineren met vloerbedekking. U bent niet verplicht om een nieuwe vloerbedekking te plaatsen want u kan de folie gewoon onder uw huidige vloer plaatsen.

Laag verbruik

Op een camping bent u vaak verplicht om aan bepaalde regels te houden. U kan bijvoorbeeld niet teveel vermogen gebruiken en de complete camping plat leggen. Gelukkig verbruikt caravanverwarming slechts 1,5 ampère. Op vrijwel iedere camping kan u gebruik maken van uw eigen caravanverwarming. Dankzij het lage verbruik betaalt u ook weinig voor het stroomverbruik van uw caravan. Zodra de matten de gewenste temperatuur hebben bereikt schakelen ze automatisch uit. U betaalt zo nooit te veel voor de verwarming van uw caravan.

Lager voltage

Op een camping heeft u regelmatig last van verschillen in voltage. Zo kan u niet alle apparaten gebruiken in uw caravan. Dit dient dus allemaal op elkaar te worden afgesteld. Caravanverwarming is natuurlijk ideaal tenzij het voltage te hoog is. Speciaal voor caravans worden er dan ook verwarmingsmatten verkocht met een lager voltage. Hierdoor kan u de verwarming gewoon aansluiten op een 220 volt aansluiting. De matten worden zo geschikt voor werkelijk iedere camping. Doordat de matten in diverse maten verkrijgbaar zijn ze geschikt voor iedere caravan.

Caravanverwarming in vochtige ruimtes

De caravanverwarming hoeft u niet verplicht in de caravan zelf aan te sluiten. U kan de verwarming ook gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Met de speciale thermostaat regelt u eenvoudig de temperatuur in de badkamer of zelfs in het toilet.

Prijzen weten?

Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij diverse vloerverwarmingsbedrijven aan. Gebruik het formulier hierna om offertes op maat te ontvangen. Offertes vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend!

 

Meer pagina’s: