Karpetverwarming

Karpetverwarming geeft warmte aan uw voeten en omgeving
Karpetverwarming is ideaal als u vaak last heeft van optrekkende kou rondom uw salon of eettafel. Door hier een verwarmt vloerkleed onder te leggen voorkomt men koude voeten en een koud lichaam. Het is bewezen dat als men koude voeten heeft het hele lichaam het koud heeft. Karpetverwarming kan overal geplaatst worden als er maar 220v aanwezig is waar u deze op aan kan sluiten. De ondergrond maakt niet uit, ‘karpetverwarming’ kan zowel op laminaat, tegels, vinyl als parket gelegd worden!

Warmtefolie onder uw vloerkleed

Naast de standaard karpetverwarming die eigenlijk een 2-in-1 is, namelijk een karpet met verwarming, kunt u ook de warmtefolie onder uw vloerkleed plaatsen. Het voordeel van de warmtefolie is dat deze eenvoudig opmaat te maken is en u niet gebonden bent aan een standaard afmetingen. De warmtefolie legt u snel en gemakkelijk onder uw bestaande vloerkleed of vloerbedekking. Belangrijk is wel dat er een materiaal op de warmtefolie ligt anders geeft deze namelijk geen warmte af.

Gebruik van karpetverwarming

Door de standaard aan het karpetverwarming gemonteerde snoer met stekker is het een kwestie van plug-in en klaar, vanaf nu wordt er warmte afgegeven. Door de vochtbestendigheid (IPX7) is het geen enkel probleem om de tapijtverwarming in een vochtige ruimte te leggen. De temperatuur die bereikt wordt met de elektrische karpet verwarming ligt tussen de 20°-30°C, bij de warmte folie is dit 30°C – 35°C.

Prijzen weten?

Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij diverse vloerverwarmingsbedrijven aan. Gebruik het formulier hierna om offertes op maat te ontvangen. Offertes vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend!

 

Meer pagina’s: