Laminaat verwarming

Laminaat is eenvoudig als u even snel iets wil schoonmaken, maar als nadeel worden de koude voeten genoemd. Vloerbedekking voelt een stuk warmer aan als u in de ochtend uw bed uitkomt. Laminaat verwarming kan eventueel een oplossing bieden om uw voeten toch een aangenaam warm gevoel te geven. Vanaf nu staat u in de ochtend gewoon met warme voeten op. U hoeft dus niet afgeleid te worden van een koude ondervloer. Laminaat verwarming is speciaal gebouwd voor laminaat zodat het hout niet krom gaat trekken door de verwarming aan te zetten.

Bespaar op uw verbruik

Laminaat verwarming is een aangename warmte die u direct onder uw voeten kan voelen. Dit is een compleet andere verwarming vergeleken met een gewone radiator. Hierdoor heeft u het sneller aangenaam warm vergeleken met een radiator. Doordat de verwarming gelijkmatig wordt verdeeld krijgt u het veel sneller warm. U kan de radiator hierdoor lager zetten en genieten van een lager verbruik. Door minder gas te verbruiken bespaart u al snel veel geld doordat energie een stuk voordeliger is.

Zonder risico uw laminaat verwarmen

Verwarmingsfolie is ideaal als laminaat verwarming als u geen risico wilt lopen met uw nieuwe vloer. Laminaat heeft als eigenschap dat het warmte goed geleidt. Door te kiezen voor de nieuwe hedendaagse technieken van verwarmingsfolie zorgt u ervoor dat uw laminaat zonder risico wordt verwarmd. Dankzij een speciale thermostaat regelt u de vloerverwarming eenvoudig tot een maximum temperatuur van 28 graden. Het is belangrijk om de verwarmingsfolie tussen de ondervloer en het laminaat te leggen. Alleen zo zorgt u voor het optimale rendement en warmte in uw woning. Leg de folie dus nooit rechtstreeks op de betonvloer om warmteverlies te voorkomen.

Folieverwarming minder risico

Sommige traditionele vloerverwarming is ook mogelijk met laminaat. Maar laminaat verwarming kan wel een risico met zich meebrengen. Zo kan u soms last krijgen van krom trekkend laminaat of andere afwijkingen. Met folieverwarming heeft u hier vrijwel geen risico mee vergeleken met traditionele vloerverwarming. Beperk zelf het risico door gebruik te maken van laminaat verwarming in uw woonkamer of slaapkamer.

Prijzen weten?

Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij diverse vloerverwarmingsbedrijven aan. Gebruik het formulier hierna om offertes op maat te ontvangen. Offertes vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend!

 

Meer pagina’s: