Matten verwarming

Vloerwarming is vandaag de dag de beste en meest eenvoudige manier om geld te besparen op uw energiekosten. Met elektrische matten verwarming kunt u uw kamers op gelijkmatige wijze verwarmen zodat u altijd kunt genieten van een warme kamer of serre. De matten zijn zeer eenvoudig te plaatsen en te installeren, dankzij de grote gebruiksvriendelijkheid werkt het systeem spoedig. De elektrische matten verwarming is niet geschikt voor iedere vloer, houd hier rekening mee voordat u uw bestelling plaatst.

Uw matten verwarming installeren

Een specialist doet er alles aan om de installatie van uw elektrische matten verwarming zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De matten nemen weinig ruimte onder uw vloer in waardoor u uw vloer niet hoeft te verhogen. Met een dikte van slechts 3mm zijn de matten goed weg te werken in de rest van uw vloer zodat deze niet opvalt. Dankzij de dunne eigenschap van deze elementen wordt de warmte direct in de vloer opgenomen en kan de warmte worden doorgegeven naar de lucht in uw kamer of serre.

U kunt de matten individueel installeren en vervolgens met elkaar combineren om zo een groot oppervlak aan verwarmelementen te leggen. De matten zijn individueel en in sets verkrijgbaar.

Eigenschappen van matten verwarming:

  • Eenvoudig te koppelen aan uw thermostaat
  • Ieder jaar besparen op uw energiekosten
  • Gebruiksvriendelijke installatie onder uw vloer
  • Per stuk of als complete set verkrijgbaar

Matten verwarming elektrisch voor onder tegels, laminaat en houten vloeren verwarmt vaak 5x sneller dan de traditionele vloerverwarming. De elektrische matten kunnen gebruikt worden als bij- of hoofdverwarming en daardoor bijzonder geschikt voor in een badkamer of serre. Het is wel belangrijk dat u vooraf bekijkt of een elektrische vloerverwarming door matten mogelijk is bij uw vloer. Het ideale van de elektrische matten vloerverwarming is dat deze direct in de tegellijm of egaliseermiddel gelegd kan worden en hierdoor zeer weinig ruimte nodig is.

De elektrische matten vloerverwarming zijn er in 3 verschillende vermogens 100w, 150w en 200w en complete 160w sets:

  • 100w elektrische vloerverwarming matten dienen vaak als bijverwarming
  • 150w elektrische vloerverwarming matten als bijverwarming of tijdelijke hoofdverwarming
  • 200w elektrische vloerverwarming matten als directe hoofdverwarming
  • 160w sets worden compleet geleverd incl. thermostaat en installatie materiaal

Prijzen weten?

Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij diverse vloerverwarmingsbedrijven aan. Gebruik het formulier hierna om offertes op maat te ontvangen. Offertes vergelijken is altijd gratis en vrijblijvend!

 

Meer pagina’s: